Tags

Related Posts

Share This

Škola crtanja na daljinu

Stiglo nam je pismo interesantna sadržaja. Svakako pročitajte!

……………………

Šola za risanje in slikanje / Arthouse-College of Visual Arts

Studirajte slikarstvo (likovnu umjetnost), bez obzira na vašu starost, prebivalište, poslovne ili druge obveze! Pružamo vam mogućnost studiranja na daljinu.

Kao kvalitetni amaterski stvaratelji ili stvarateljice najvjerojatnije ispunjavate uvjete za upis u 3. ili 4. godinu!

Poštovani likovni umjetnici i umjetnice!

Već nekoliko godina s nama studiraju i likovni stvaratelji (likovni amateri i amaterke, ljubitelji i ljubiteljice umjetnosti) svih dobnih granica. U Školi crtanja i slikanja svjesni smo da je upis na akademiju velikom broju nadarenih pojedinaca bio onemogućen, većinom zbog malog broja slobodnih mjesta; drugi vjerojatno nisu studirali umjetnost zbog različitih razloga, iako su to željeli; treći su vjerojatno kasnije otkrili svoj talent i stvaralačku strast …

Zašto onda ne bi napravili nešto za sebe i stekli javno priznati stručni naziv i diplomu?

Svima koji žele nadograditi svoje znanje, želimo omogućiti studij na samostalnom visokoškolskom zavodu – Šoli za risanje in slikanje u Ljubljani.

U široj regiji jedini smo koji nudimo takvu mogućnost (bolonjskog) studija! Ne odugovlačite s upisom, koji vam je omogućen tijekom cijele godine!

Značajke

Studij na daljinu u jednoj kalendarskoj godini ima tri semestra (akademska godina ima 2 semestra). Zbog posebne prirode studiranja na daljinu, s studijem možete započeti u bilo koje vrijeme tijekom cijele godine.

Akademski jezici su slovenski, hrvatski, srpski (latinica), bosanski. Možete se upisati u bilo koje vrijeme tijekom godine.

Pošaljite nam svoje kontaktne podatke i kratku prezentaciju svojih dosadašnjih umjetničkih aktivnosti (U ovoj fazi ne šaljite nam slike putem elektronske pošte!). Odgovor ćete dobiti odmah i osobno ćemo vas voditi kroz postupak prijave.

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju!

Nudimo sve vrste studija: redovni, usporedni, izvanredni, uz rad, na daljinu, individualni.

Za vas pripremamo i postdiplomski studij (magistarski studij), gdje se odmah možete upisati nakon primitka diplome!

Dobrodošli u našu prijateljsku, inspirativnu, stručnu i modernu školu!

Ako vas zanima slikarstvo, grafika, kiparstvo, scenografija, multimedija ili bilo koja druga vizualna umjetnost, ne odugovlačite s upisom i budite jedni između prvih koji posjeduju priznatu diplomu!

www.arthouse-si.com

sola.za.risanje.in.slikanje@siol.net

…………

……..